07 August, 2010

Fotokonkurranse

Petunia utlyser til en fotokonkurranse,
og ble inspirert til å delta med et bidrag
etter å ha besøkt Gawo's blogg.

Under her er et av mine favorittbilder.

Dette er tatt i Kaupanger,
ikke langt fra ferjeleiet.
Bildet er tatt i 8-tiden om morgenen,
morgendisen hang lavt i fjellsiden.


6 comments:

Muffin said...

Jeg blir helt nasjonalromantisk av alle de fine bildene dine nedover :) Nesten så man får klump i halsen av stolthet over det vakre landet vi bor i.. men babyen er likevel den søteste! Herlige strikkeplagg har den jo også. Ha en fin søndag!

Petunia said...

Et veldig vakker bilde, Randi og jeg synes det er veldig kjekt at du bli med på konkurransen. Spesielt siden du har flyttet "overe there" og har kanskje fått litt mer perspektiv på tingene her hjemme enn vi som her her!! Hehe!
Det er jo ofte slik at når man er midt oppe i det, så ser man ikke hvor fint ting er og man må kanskje treffe på for eksempel japanske turister som jubler hemningsløs over noe man "bare kjører forbi" hver dag selv.
Av norsk natur, hva savner du mest når du ikke er på besøk her hjemme?
Det bildet ditt i headeren også, er veldig flott og det er lov til å stille med flere bilder;)

GAWO said...

Hei :-) Tusen takk for din fine kommentar hos meg. Jeg er glad for at du også deltar i Petunias konkurranse. Jeg liker så godt å se fjord og fjell og ditt bilde gikk rett i hjertet mitt. Nydelig. Har du flere fra vakre Kaupanger må du gjerne vise de. Det er en stund siden jeg har vært på bloggen, så nå skal jeg bruke litt tid hos deg for jeg ser at du har mange spennende poster nedover.

Gratulerer med det nye barnebarnet. Hun er utrolig søt. :-)

Ragnhild said...

Artig konkurranse! Skal se om jeg finner noe bilde å sende inn :D Mange flotte bilder du bidrar med - Norge er et nydelig land! Skulle hatt digitalkamera da jeg bodde i Tromsø og dro rundt i Troms og Finnmark i 3 uker med sol - dag og natt...

Linda said...

Herlege bilder. Mange fine tepper den vesle fine jenta har.

Gunsside said...

wow, helt fantatisk !
bildet ditt og den flotte naturen ;)