27 May, 2008

Norwegian Traditional Outfits

Vi hadde konfirmasjon denne helga,
og bunadene kom ut fra skapet.
Det var varmt og godt kan en si.


Dette er to av døtrene,
konfirmanten øverst.


Det hele forgikk i Sjømannskirka her i Houston,
med etterfølgende selskap hjemme.


De varme draktene ble fort skiftet ut
med atskillig lettere tøy..

7 comments:

LivM said...

Nydelige ungdommer i flotte bunader. Ja jeg vet akkurat hvordan det føles med bunad i varmen! Men det er da staselige plagg!

rigmor said...

Gratulerer med overstått konfirmasjon.Må ha vært varmt med bunad ja, egner seg nok bedre her i kalde Norge.Ene dattera di ha lik nordlandsbunad som jeg har.Ha en flott dag !

Anonymous said...

Heisann. Litt seint ute med å ønske deg god helg (grunnen ser du i bloggen min), men ønsker deg ei fortsatt fin helg. Her skinner sola, og eg sitter og koser meg med strikketøyet i solveggen :)
Klem fra Ronille

Anonymous said...

Hei igjen. Måtte søke tilflukt i kjellaren ei lita stund, for no er her 26 grader i skyggen og lett overskya. Uff, det er litt voldsomt dette for en hustrig sunnmøring, men skal IKKJE klage... Jau, klutane: Legger opp 48-50 masker og strikker 1. omgang 1 rett, 1 vrang, neste omg rettstrikk, så 1 rett, 1 vrang, og neste omg rettstrikk... Knallgode klutar :) Ja her har vi som dei sa i gamle dagar, spjøtet, for strikketøyet. Klem fra Ronille

Anne Elise said...

Så flotte de er!!!
Ta kontakt om du er i nærheten!!

ebba said...

Kjære,kjære Randi.Gratulerer med overstått stor dag.Synes ikke det er lenge siden du satt og ammet.Ja tiden flyr avgårde.En nydelig konfirmant.Gratulerer ennå en gang,og hils faderen.Godklem.

trulte said...

Så flotte jenter du har i nydelige tradisjonelle Norske bunader. Kan tenke med det var varmt i slike klær., men da er det godt å ha basseng å kjøle seg ned i.